Waar bestellen jullie?

Binnen kijken in onze fabriek

Clip-in hair extensions waar je jarenlang plezier van hebt. Waarom is  dit er nog niet? Vaak koop je  clip-in hairextensions die je na enkele maanden weer moet vervangen.  Wij geloven in prachtige producten, van geweldige kwaliteit. Maar ook in transparantie. We nemen je daarom graag mee achter de schermen.

Kijk je mee met hoeveel liefde & aandacht onze hairextensions worden gemaakt?

ONZE FABRIEK  

De zoektocht naar de juiste fabriek is lastig. Toch hebben we dé parel gevonden. In Qingdao, China, staat de fabriek die precies aan al onze verwachtingen voldoet. De perfecte werkomgeving, met respect voor de medewerkers en de herkomst van het haar. De medewerkers werken met plezier en vakmanschap. En dat zie je terug in ons product!
 

 ONS PRODUCT


Maggies Hair clip-in extensions, zijn gemaakt van 100% Remy Human Hair. Dit staat bekend om de hoogste gradatie in kwaliteit als het om écht haar gaat. Remy houdt in dat alle haarschubben in de originele staat gehouden zijn en daarnaast in dezelfde richting staan. Dit voorkomt klitten en uitval van het haar. Maar nog belangrijker: het oogt zo natuurlijk dat het niet van je eigen haar te onderscheiden is. 
 
Het productieproces staat alleen maar in het teken om de kwaliteit te garanderen. Zacht, glanzend en klit-vrij haar dat mooi blijft! 

Als jij jezelf trakteert op onze HD range (Maggies Make-over) kan je ook rekenen op de beste kwaliteit!
Waar je normaliter ziet dat je synthetische extensions na een aantal draagbeurten niet meer zo zacht en glanzend voelen als voorheen, kan je ervan op aan dat je bij ons draagbeurt na draagbeurt plezier hebt! 

DE ZOEKTOCHT 

We hebben ruim 8 maanden diverse fabrieken onderzocht en meer dan 40 samples opgevraagd. De laatste fabriek die we bezochten was dé fabriek! We waren onder de indruk van de openheid, en van de eigenaar. 
Als íemand met passie voor haar en hair extensions werkt, is het de eigenaar van deze moderne fabriek. 
 
Onze eisen en verwachtingen kwamen na het aanvragen van de eerste sample order direct overeen. 
We groeien nu jarenlang hand in hand tot waar we nu gekomen zijn!

HET MATERIAAL 

Omdat de donoren van oorsprong zwart haar hebben, is het ontkleuringsproces hét belangrijkste aspect bij kwaliteit bewaking. 
Hoe sneller dit proces, hoe schadelijker voor het haar en dus de levensduur. 
Maggies Hair wordt in een ‘slow proces’ ontkleurt, wat weken in beslag neemt. Daarna, als de gewenste kleur bereikt is, wordt het haar met met een speciale keratine behandeld. Op die manier worden alle haarvezels & keratine weer aangevuld tot 100%. 

Het resultaat? Zacht, glanzend en A-kwaliteit hairextensions! 
Lees vooral onze reviews van klanten die je voor geweest zijn. 

DONATIE

Het haar is óf veelal verkocht, geruild of vanwege geloofsovertuiging gedoneerd. Dames verkopen dit graag en vrijwillig. Voor ons dé reden om voor deze prachtige fabriek te kiezen. 

Wij zijn er trots op dat we een fair trade fabiek hebben gevonden!