Veel gestelde vragen

Waarom zijn wij zo anders? 

Waarom is Maggies Hair zo speciaal?

Onze hair extensions  zijn van de aller beste Remy Human Hair kwaliteit ter wereld. Voordat Maggies Hair bij de consument komt, wordt het altijd aan de hand van zeer strenge kwaliteitseisen gecontroleerd. Maggies Hair is gegarandeerd 100% Remy Human Hair. Double Drawn met een ongekend lange levensduur.

Dat zeggen ze allemaal… 

Klopt! Maar wij maken het waar. Heb jij al eens hairextensions gedragen die levenslang meegaan? 

Hoe dat kan?

De gemiddelde human hair extensions die te verkrijgen zijn, vallen onder de kwaliteitsnorm 3 of 4. (synthetisch haar heeft als voorbeeld een kwaliteitsnorm 1)

Maggies Hair heeft kwaliteitseis 7a! Dit is de hoogst haalbare kwaliteit die wereldwijd te verkrijgen is. De kwaliteitsnormen worden o.a. beoordeeld op: materiaal- of het Remy human hair is – de levensduur – de punten van het haar – de kleur processen – manier van weven en het aller belangrijkste: de oorsprong van het haar.

De levensduur is vele malen langer dan alle andere grotere merken. Zelfs levenslang!  Je hoeft dus niet elk jaar een nieuwe set aan te schaffen om dat gevoel ‘van een nieuwe set’ te ervaren. Elke dag voelt Maggies Hair weer als nieuw!

Wat is de levensduur van Maggies Hair?

Dat kan mits je deze goed verzorgd en niet te vaak verft tot wel levenslang!

Ik ben bang dat de extensions zichtbaar zijn

Maak je geen zorgen of de extensions zichtbaar gaan zijn. Onze wefts zijn zo ontwikkeld dat ze perfect aansluiten in elk haartype. In zelf het meest fijne haar zijn de clipjes niet zichtbaar. Gegarandeerd!

Hoe zien de sets eruit?

We bieden 4 soorten volumes aan: 50, 120, 165 en 220 gram. 1 pakket bestaat, afhankelijk van jouw gekozen set, uit 5 tot 8 wefts.

100% Human hair

120 gram (8 wefts) 
2 x 4 clips ( + flip in optie) |1 x 3-clips | 2 x 2-clips
165 gram (9 wefts) 
1 x 5 clips (50 gram volumizer + flip in optie) | 2 x 4-clips (+ flip in optie) | 2 x 3-clips | 2 x 2-clips 
220 gram (10 wefts) 
2x 5-clips| 2 x 4 clips | 1 x 3- clips | 2 x 2-clips 

HD Hair /  Synthetisch

Maggies make over
1 volle en lange weft, die een volledige verlenging en verdikking geeft
Flip-in Hairdress
80 gram haar die je d.m.v. flip-in draad in flipt! 

Wat is een volumizer?

Onze volumizer is een populaire weft van maar liefst 22 cm breed. Deze volumizer heeft 50 gram haar  en kan zowel als clip-in als flip-in gedragen worden. Deze komt van oor-tot-oor. Nu heb jij niet alleen haar aan de achterkant, maar ook aan de zijkanten.
Zoals de naam al zegt. Een volumizer is met name geschikt voor meer ‘volume’. Nu heb jij een dikkere vlecht of start in een handomdraai! Wil je het haar los dragen met je volumizer? Laat dit dan aan jouw coupe op maat knippen.

Wat is de lengte van Maggies Hair?

Maggie’s Hair is standaard 50 cm lang. We raden aan de hairextensions altijd aan jouw coupe aan te passen qua lengte.
Onze Maggies Make over is 55-60 cm lang.

Kan ik Maggies Hair kleuren, stijlen of krullen?

Ja, je kan Maggies hair kleuren, stijlen of krullen.
Gebruik altijd een heat-protector als je gaat stijlen of krullen. Houd er rekening mee dat hoe vaker je de hairextensions stijlt of krult, hoe minder lang dat de hairextensions mee gaan.

Zijn hair extensions schadelijk voor mijn eigen haar?

Nee. Maggies Hair is niet schadelijk voor je eigen haar. Wanneer jij gebruik maakt van de clip-in optie of de flip-in optie kan het haar niet beschadigd worden.
Wanneer jij kiest voor het permanent dragen van de extensions, moet je dit altijd laten doen een professional. Hij/zij kan beoordelen in welke conditie je haar is en welke applicatie het beste past bij jou. Ga nooit zelf hairextensions permanent plaatsen!

Hoe lang moet mijn haar zijn om hair extensions te dragen?

Wij raden aan de hair extensions te gebruiken als je eigen haar minimaal 20 cm lang is. Bij korter haar dan 20 cm is de overgang van je eigen haar naar de hairextensions niet natuurlijk.

Hoe verzorg ik mijn extensions?

Verzorg je hairextensions altijd met liefde en zoals je je eigen haar ook verzorgd.
Zorg ervoor dat je met regelmaat je hair extensions goed blijft kammen. Het liefst voordat je de hair extensions plaats, als je de hairextensions eruit haalt en gedurende het dragen. Hierdoor blijven je hairextensions langer mooi.
Haarlak, gel, wax en andere sprays laten restjes achter op je hair extensions waardoor deze op een gegeven moment minder zacht kunnen aanvoelen. Was daarom je hair extensions elke 6-8 weken. Doe dit met een verzorgende shampoo en conditioner. Geef je hair extensions eens in de zoveel weken een voedend haarmasker. Eveneens is het belangrijk dat voordat je een krul- of stijltang gebruikt, gebruik maakt van een heat protector spray of serum.
Net als bij je eigen haar, kan na een aantal maanden nodig zijn de puntjes van je hair extensions te laten ‘punten’ bij een kapper. Je hair extensions krijgen dan weer een echte boost en kunnen dan weer een lange tijd mee.

Hoe lang duurt het verzenden?

Raadpleeg daarvoor onze pagina ‘verzenden en Levering’.

Kan ik mijn hairextensions ruilen of retourneren?

Raadpleeg daarvoor onze pagina ‘ruilen en retourneren’.

Hoe bepaal ik de kleur?

Als je het lastig vind een kleur te kiezen, dan is het mogelijk ons een goede foto (het liefst meerdere foto’s) van je eigen haar toe te sturen. Wij kijken dan welke kleur het beste bij jouw haarkleur matcht. Raadpleeg onze gratis color stylist voor een  persoonlijk advies.

Via welke betalingsmethodes kan ik betalen?

Wij accepteren de volgende betalingsmethodes:
– iDeal (Nederlandse klanten)
– PayPal 
– Credit card (Visa en Mastercard)
– Mister Cash
– Bancontact

Is het mogelijk mijn bestelling te annuleren?

Ja, het is mogelijk de bestelling te annuleren. Gelieve ons te contacteren via ons contact formulier Wanneer je order in behandeling is of is verzonden, zijn wij jammer genoeg niet meer in staat de bestelling te annuleren. Extra kosten (douanekosten of andere kosten) die bij je order optreden, opgelegd door een derde partij, worden niet door ons vergoed.
Wanneer je het pakket hebt ontvangen, kan je het pakket altijd retourneren. Raadpleeg de voorwaarden hier.

Ik woon niet in Nederland, en nu?

Wij versturen internationaal! Dus ook als je niet in Nederland woont, kan jij je Maggies Hair bestellen. Douane of import kosten variëren in elk land. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk. Alle eventuele extra kosten die bij je order optreden, opgelegd door een derde partij, worden niet door ons vergoed.

Mijn bestelling is niet op voorraad, wat nu?

Als jij via pre order besteld, wordt deze met spoed verzonden zodra wij deze ontvangen hebben.