Ruilen & retourneren

Bij ons heel simpel!

Laat ons je retour weten

En natuurlijk je IBAN bank rekeningnummer! Binnen 1 dag heb jij je geld retour. 

Naar welk adres moet mijn retour?
Maggies Hair
Valkstraat 62
8605 AV SNEEK

Graag inclusief een begeleidend briefje met daarop je IBAN, reden van retour en je naam.
Wil je ruilen? Laat dan graag weten waarvoor.

Wat is jullie ruilen en / of retourneren beleid?

Is de kleur en/of kwaliteit niet naar wens, dan mag je binnen 14 kalenderdagen je product ruilen / retourneren. Maar enkel als de verzegeling/hygiëne sticker onbeschadigd is.

Moet ik zelf de kosten van het ruilen / retourneren betalen?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die komen kijken bij het ruilen/ retourneren van het product. Zowel bij de verzending naar ons, als de verzending die wij naar jou moeten opsturen.

Waarom kan ik Maggies Hair niet ruilen / retourneren als de verpakking is geopend?

Maggies Hair is gemaakt van 100% Remy Human Hair en is een hygiënisch product. Vanwege hygiëne en veiligheid van onze klanten is het niet mogelijk je product terug te sturen wanneer de hygiëne zegel is geopend.

Wie is verantwoordelijk voor de pakketten en het eventueel kwijt raken van post?

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor het kwijt raken of de vertraging van post. Wij versturen altijd met een track & nummer, zodat je de zending kunt volgen. Als je jouw pakket wilt retourneren raden wij je aan dit ook te doen middels track & trace. Ook wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor het kwijt raken van de post wanneer jij een zending retour stuurt. Wanneer een pakket retour wordt gestuurd en dit komt niet bij ons aan word jij hiervan op de hoogte gesteld. Helaas storten wij geen bedragen retour wanneer een pakket niet is aangekomen bij ons. Zorg er dus voor dat jij dit aangetekend of via een track & trace nummer retour stuurt.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling ruilen of retourneren?

Je mag binnen uiterlijk 14 kalenderdagen, na ontvangst van je extensions, je bestelling ruilen of retourneren.

Hoe maak ik een ruiling/retourzending aan?

We vragen je eerst ons een bericht te doen via onze contact pagina. Je ontvangt dan van ons een retourformulier. Dit retour formulier kan je, samen met je bestelling, retour sturen. We nemen alleen je ruilen of retourneren verzoek aan, mits de producten ongeopend zijn geweest.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Je ontvangt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 2 werkdagen na ontvangst en controle van je geretourneerde bestelling terug op je rekening.

Wanneer ontvang ik mijn nieuwe bestelling?

Als je je bestelling wilt ruilen voor een andere kleur of set, zullen wij direct na ontvangst van jouw retour zending, je nieuwe order in behandeling nemen. Afhankelijk of jouw product op voorraad is, is dit vaak binnen twee werkdagen.