Algemene voorwaarden

 

LEES DE VOLGENDE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOORDAT JE DEZE WEBSITE GEBRUIKT.

De Maggies Hair “Voorwaarden” regelen het gebruik van de website en de aankoop van producten.
Door een bestelling te plaatsen op Maggies Hair, ga je akkoord met onze verkoopvoorwaarden. Voordat je bestelt, dien je de algemene voorwaarden door te lezen.

Prijzen

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen die vermeld zijn op Maggies Hair zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen zijn voor pakketpost.

Verzending en levering

Al onze bestellingen worden verzonden via de pakketpost van TNT. Alle diensten vereisen een handtekening voor ontvangst. Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een track & trace nummer waarmee u de zending kunt traceren. Als een levering niet of niet op tijd kan plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn, dan ontvangt u hier bericht over en wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 weken te versturen. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

Herroepingsrecht

Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 14 kalenderdagen. In deze periode heb je herroepingsrecht. Voor het retourneren van je bestelling, ben je verantwoordelijk voor de verzendkosten die hierbij optreden. Het retourformulier, die je kunt aanvragen via e-mail, via ons contactformulier of via info@maggies-hair.com, dien je volledig in te vullen en samen met je geretourneerde bestelling mee te sturen. Zonder dit retourformulier is het niet mogelijk dat wij je retourzending in behandeling nemen.
Het is alleen mogelijk je bestelling te ruilen of te retourneren als de hairextensions gedragen zijn. Het is wel mogelijk de tester uit de verpakking te halen. Mocht de verzegeling losgemaakt zijn, dan kunnen wij uw retourzending/ruiling om hygiënische redenen niet in behandeling nemen.

Terug sturen van een product

Je hebt altijd een zichttermijn van 14 kalenderdagen vanaf de datum dat je het product hebt ontvangen. Het is mogelijk binnen de 14 kalenderdagen uw product te ruilen of retourneren. Je dient dit te doen binnen 14 kalenderdagen vanaf de datum dat je het product hebt ontvangen. Het product dient in dezelfde staat te zijn zoals je deze hebt ontvangen. Je mag het product niet gebruiken, hoewel, je mag het uiteraard wel zorgvuldig bekijken. Mocht het product beschadigd of vermist zijn als gevolg van nalatigheid van jouw kant, dan verspeel je je recht op retourneren. Voor het ruilen van je bestelling, ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten die hierbij optreden.

Ben je niet tevreden of wil je een andere kleur bestellen? Dat kan via ruilen of retourneren.
Wanneer je tevreden bent, kun je de linker kant openen en is je set compleet. Zodra de sealed sticker is geopend kun jij niet meer je pakket omruilen of terug sturen i.v.m. hygiënische redenen.

Terugbetalingen

Je ontvangt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 2 werkdagen na ontvangst en controle van je geretourneerde bestelling terug op jouw opgegeven rekening.

Bedrijfsinformatie
Ons bedrijf is gevestigd aan de van Giffenstraat 6 (geen bezoekadres), 8601 EX te Sneek. Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met het dossiernummer 54565502. Ons BTW-identificatienummer is NL110544675B01.
E-mailadres: info@maggies-hair.com